over ons

Jouw rijbewijs | Onze expertise

Ready to explore the world?

Zelf een auto kunnen besturen geeft je de vrijheid om te wereld te ontdekken.

Wij leren je autorijden op een veilige manier. Natuurlijk in een schone en rookvrije lesauto. Schakel of automaat? Jij bepaalt!

Bij Romin autorijschool krijg je een betrokken en kwalitatief hoge begeleiding. Het is belangrijk dat je plezier beleeft aan het rijden en dat jij je veilig voelt in de auto.

Ieder persoon is uniek en daarom worden de lessen aangepast op jouw wensen. De rijschool is werkzaam in Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Biddinghuizen, Dronten, Zeewolde en omstreken en haalt je in overleg graag daar op waar het jou het beste uitkomt.

Rijles in meerdere talen

Romin Autorijschool is een rijschool met een internationaal karakter. Rij-opleidingen worden niet alleen in het Nederlands gegeven maar ook in andere talen zoals Engels en Arabisch.

Gediplomeerd ADHD en Autisme instructeur

Wanneer je autisme of ADHD hebt werkt je informatieverwerking in de hersenen net even iets anders, waardoor leren op een andere manier gaat.

Onze instructeurs weten je op de juiste manier te begeleiden waardoor het toch mogelijk wordt je rijbewijs te behalen. De rijlessen worden gestructureerd gegeven met duidelijke uitleg.

Ook is het geen probleem vorderingen en/of problemen terug te koppelen aan ouders/begeleiders.

Gediplomeerd faalangstinstructeur

Mocht je last hebben van spanningen of faalangst dan zit je bij Romin Autorijschool goed. Je instructeur is namelijk een gediplomeerd faalangstinstructeur. Wij helpen je de spanning beheersbaar te houden en doen er alles aan dat jij je veilig en op je gemakt voelt.

Praktijk

Ready to explore the world? Het gaat er niet om dat je ‘even’ het rijbewijs haalt maar dat je verantwoord leert rijden.

Lees meer…

Theorie

Leren rijden gaat alleen samen met de juiste kennis. Wij helpen je op weg met de juiste kennis voor jouw theorie-examen.

Lees meer…

Taxi Opleiding

Met de taxiopleiding van Romin Autorijschool heb je binnen een paar weken een taxipas en kun je zo aan de slag!

Lees meer…

Opleiding Rij-instructeur

Wij vinden ‘rij-instructeur’ het leukste beroep ter wereld! Wil jij dat ook worden? Start dan onze opleiding tot rij-instructeur.

Lees meer…

Neem contact met ons op

5 + 3 =

vraag een proefles aan

Plezier en veiligheid staan voor ons op de hoogste plaats. Ontvang kwalitatief hoge begeleiding van onze rij-instructeurs. 

N

Professionele en betrokken instructeur

N

Hoog slagingspercentage

N

Flexibele lestijden

N

Specialist in faalangst begeleiding

N

Aangesloten bij BOVAG

N

Rookvrije en schone lesauto